COVID-19

Tájékoztatom a szolgáltatás iránt érdeklődőket, hogy a

 1. COVID-19 járványveszélyre és
 2. az EMMI minisztere által 2020.04.30-án aláírt (iktsz.: IV/4265/2020/EAT) körlevélre

való tekintettel a rendelésem az alábbiak szerint módosul. Az ellátás megszervezése során figyelembe veszem az Egészségügyi Szakmai Kollégium Tagozata és Tanácsai által kiadott (https://kollegium.aeek.hu/Dokumentumok/Index), klinikai pszichológiai / pszichoterapeuta klinikai szakpszichológus, illetve pszichiátriai és pszichoterápiás ellátásra vonatkozó eljárásrend javaslatait is.  Az ajánlások fokozott higiéniai intézkedéseket javasolnak. A rendelésemen az alább intézkedésekkel fog találkozni.

 1. Bejelentkezés és első vizsgálat (első interjú): a rendelésre továbbra is elektronikusan tud időpontot kérni (telefon, e-mail, FB Messenger).  Amennyiben nem látjuk szükségét személyes találkozásnak és/vagy Ön kifejezetten igényli, az első vizsgálat on-line formában zajlik.
 2. Személyes találkozás:
  1. A rendelőbe belépve, kérem, húzzon lábzsákot. A lábzsákot biztosítjuk Önnek.
  2. Vegyen maszkot. (Egyszer használatos) maszkot és ha igényli, (szövet)kesztyűt tudok biztosítani Önnek. Az általam biztosítható védőeszközöket nem tudom személyre szabni, így ha saját igényei szerint kíván védőeszközt viselni az ülésen, akkor tanácsosabb saját eszközökkel érkeznie.
  3. A vizsgáló helyiségbe lépve
   1. testhőmérséklet mérés történik infra-hőmérővel. A rendelésen csak láz vagy hőemelkedés nélkül tud részt venni, ellenkező esetben háziorvosához irányítom tovább, és új időpontot egyeztetünk. E kellemetlenség elkerülése érdekében kérem, ha betegnek érzi magát, halassza el a pszichológiai vizsgálatot addig, amíg fel nem épül.
   2. kézfertőtlenítésre lesz szükség. A fertőtlenítő szert tudom biztosítani az Ön számára.
  4. Magam is védőeszközöket (köpeny, maszk, kesztyű, váltó cipő) viselek az ülésen. Az eszközök viselése a rendelésemen mindkettőnk számára (egymás védelmének érdekében) ellenkező irányú, hivatalos kormányrendelet/eljárásrend/miniszteri utasítás kiadásáig kötelező.
  5. A foteljén PVC-huzatot talál majd, melyet minden ülés után fertőtlenítek.
  6. Minden ülést követően szellőztetés történik.
   1. Kérem, pontosan időpontra érkezzen, mert leginkább így tudom biztosítani, hogy kiszellőztetett szobába és fertőtlenített fotelbe ülhessen be anélkül, hogy az indokoltnál több időt töltene a rendelő várójában (ahol esetleg mással is egy légtérben lehet).
  7. Távozás: a használt lábzsákot, kérem, helyezze a kijelölt gyűjtő konténerbe.
   1. A számlázás és vélemények kiadása elektronikus úton történik.
  8. Rendszeres találkozások: hosszabb távú együttműködés során a 2. pont betartása továbbra is kötelező. Amennyiben igényli, hosszú távú használatra alkalmasabb, mosható szövetmaszkot tudok Önnek biztosítani (egyénre szabottságot továbbra sem tudok garantálni).

Az on-line ülésekhez és on-line ügyintézéshez szükséges adataim az alábbiak:

Viber: 06301776058

Skype: janovics.ferenc.ev@outlook.hu

e-mail: janovics.ferenc.ev@gmail.com

Utaláshoz szükséges adatok: Janovics Ferenc ev. / K&H bank / 1040 0140 5052 6881 6555 1005 / a Megjegyzés rovatba, kérem, írja be a fizetendő ülés dátumát (HH,NN). Az átutalás rendjét egyénre szabjuk, de a fizetési határidő minden esetben az aktuális hónap utolsó naptári napja. Így van lehetősége utólag fizetni az ülést.